Status Kristiansand Stadion

Status Kristiansand Stadion

Først og fremst tusen takk for tålmodigheten siste par ukene med avslåtte lys på stadion og for all skryt for at Donn som klubb nå tar skikkelig tak i dette. Vi må også takke alle de andre brukerene av Stadion for at de har vært med å støttet oss i prosessen.

Totalt er det 8 klubber/foreninger som bruker kunstgressbanene på Lund kapasiteten er sprengt og kvaliteten er på Stadion er jo som knærne til en middelaldrene daglig leder - det er dårlig med demping og noen EU-godkjenning kan vi se langt etter hvis ikke ting byttes ut!!

Og det er jo hovedmålet nå i det korte bildet - å få nytt dekke på Krs Stadion.

Per Christian Osmundsen

Vi har hatt positive møter med både politikere, ordfører og ikke minst Idrettsetaten v/Øystein Glad.

Og i kraft av disse positive møtene så har vi fått nytt kunstgress på agendaen politisk.

Og på formannskapsmøte 2 desember så kommer dette til å bli diskutert og da forhåpentlig vedtatt.

Idrettsetaten i Kr.sand gjør også det de kan og skal ha skryt for innsatsen både politisk og at de klarer å holde anleggene som de gjør - men nå trenger de mer enn noensinne å få tildelt midler til å bytte de verste banene og ikke bare lime og lappe.

Enn så lenge venter vi i spenning og denne uken har Idrettsetaten gjort en innsats for å lime/fikse Stadion så godt de kan,

Nå vet vi alle at det blir nesten som å prøve å øse enn båt som allerede ligger på bunn men kanskje klarer banen noen mnd til med litt stell sånn på slutten av livet imens vi venter på de positive svarene som vi alle gleder oss til.

Et skjær i sjøen kan bli den nye Wilds Minne skole, her ser det ut til hele eller deler av treningsfeltet vil bli brukt til skolebygg/skolegård/flerbrukshall.. Vi heier og gleder oss til å få ny skole og ikke minst så fortjener bydelen en ny flerbrukshall(burde vært 2).

MEN Idrettsarealet vi har på Lund er minimalt i forhold til antall brukere allerede - og vi er mange som deler på Stadion.

Tennisklubben og friidretten vokser og vi heier på hverandre, Donn har vokst fra ca 480 til nærmere 800 aktive medlemmer de siste 4 årene. Det at det Donn har tatt over barnefotballen på Lund er en kanonsuksess og en samlet rekruttering på skolene gjør at barnekullene blir større og mer robuste, sammenslåingen med Start har vært en suksess. Og vi kommer alle til å vokse i takt med utbyggingen på Lund, så vi håper ikke dette blir/er glemt i planleggingen av Lund som er en bydel i vekst.

Lund har fortsatt en bane tilgode etter at banene ved Oddernesbroa ble omregulert til næring for ca 20 år siden, så krysser vi fingrene for at dette blir et noe kortere maraton.

 

Takk for ordet - beklager at det ble langt fortalt ⚽️

 

Per Christian Osmundsen

FK Donn

Status Kristiansand Stadion