Donns niende seier på rad!

Gimletroll 2 ble ingen målestokk for Donn-jentene, som tok nok en storseier i 3. divisjon mandag kveld!

2017-06-13
osmundsen

6-0 ble trollene slått på Kristiansand stadion, og seieren var ikke et mål for stor. De første 45 minuttene var meget bra, og bortelaget produserte en rekke store målsjanser i tillegg til tre scoringer. Bare tilfeldigheter og manglende presisjon holdt resultatet nede.

Måltyven Frida Abrahamsen fornektet seg ikke, og gjorde likegodt samtlige mål før pause. 17-åringen har slitt med et overtråkk de siste ukene, og var usikker før møtet med Gimletroll 2. Heldigvis erklærte hun seg selv spilleklar, og var treffsikkerheten selv foran motstanderens mål.

1-0 plasserte hun i mål etter 15 minutter, og det etter strålende forarbeid av Mina Ljosland (bildet) og Malene Trælandshei. To minutter senere var Marte Lønn Foss servitør, og Frida gjorde ingen feil heller på tredje forsøk etter en halvtime. Igjen var Marte nest sist på ballen i et av mange gode angrep før sidebyttet.

Det skal også nevnes at Donn fikk et skudd reddet på streken, hadde et førsøk i tverrligger, mens keeper-veteran Helene Hæg sto i veien for flere andre store muligheter de første 45 minuttene.

Etter pause troppet et mer defensivt Gimletroll-mannskap opp på banen, mest opptatt av å begrense nederlaget. Det ga Frida Almåsstø Syrstad i Donn-målet om mulig enda mindre å gjøre, samtidig som det periodevis ikke var like lett å holde samme flyt i spillet som i førsteomgangen.

Likevel skapte de blå og hvite gode sjanser. Anne Holgersen utnyttet den første med en fin soloprestasjon før det var spilt to minutter, mens Frida Lies innlegg etter 72 minutter ble slått inn i eget nett av Gimletroll-keeperen.

Da Frida Abrahamsen gikk ut ble midtstopper Emma Opsahl Lervik sendt opp i angrep, og hun takket for tilliten med en herlig scoring som involverte avdribling av to motspillere sju minutter før slutt.

Dagens høydepunkt var kanskje likevel at visekaptein Selma Rodt Brandsnes endelig var tilbake etter langvarig skadefravær. Forhåpentligvis har hun brukt opp uflaks-kvoten og kan se fram til noen skadefri måneder.

Mandagens seier betyr at Donn står med 27 poeng av 27 mulige på toppen av tabellen, der Lillesand/Amazon 2 er seks poeng bak. Donns målforskjell er imponerende 56-4!

Allerede neste uke skal Donn-jentene i aksjon mot flere troll fra Presteheia. Gimletroll 3 venter i en ny bortekamp, og tabellen forteller at dette laget har gjort det klart bedre enn Gimletroll 2 hittil. Det er derfor ingen grunn til å ta lett på oppgaven i det som er siste kamp før sommerferien. Avspark på Kristiansand stadion tirsdag 20. juni er klokka 20.30.

Vårt 4. divisjonslag slo MK 7-0 i Mandal søndag, og leder 4. divisjon med sju seire på åtte kamper. Neste motstander er Risør 1, som kommer til Kongsgård Arena førstkommende lørdag. Avspark er klokka 15.00.

Kalender

Februar
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket