Brenner du for treneryrket? Donn ser etter G16 og G17 trener.

Brenner du for treneryrket? Donn ser etter G16 og G17 trener.

Brenner du for treneryrket? Donn ser etter G16 og G17 trener.

Vi ser etter deg med entusiasme og interesse for trenerrollen. Å være samlende, strukturert, ydmyk, lojal, faglig interessert, er kjennetegnende en Donntrener. Nikker du anerkjennende til det, vil vi ha et miljø som passer for deg.

Som et ledd i utviklingen av Fotballklubben Donn ønsker vi å komme i kontakt med deg som brenner for treneryrket: Er du i tillegg en lagbygger og har en samlende personlighet kan det være akkurat deg vi ser etter.

Vi ønsker spesielt å komme i kontakt med aktuelle kandidater som kan fylle rollene som hovedtrener på G16 og G17.

Gutter 16

Endte på en god 3. plass i 2020, med blandingslag mellom de dyktigste 16 og 15 åringene. Laget grupperes med nye 15 og 16 åringer, som går for å gjøre en enda bedre sesong neste år.

Hele G16 gruppa har bestått av to treningsgrupper som skal operere som et team, men med differensierte treningsgrupper og kamptilbud. Slik ønsker vi det skal være også i 2021.

Kravene til de som ønsker å være en del av treningsgruppe 1 skal være stor dedikasjon, gode holdninger og et ønske om å få ut sitt potensiale.

I treningsgruppe 2 skal det være plass til alle, men samtidig en god mulighet for å utvikle seg.

Det er derfor viktig med dialog internt i teamet, slik at det er fin dynamikk i hele gruppa. Gode holdninger, god utvikling og potensiale skal lønne seg. Vi mener det er viktig at alle spillerne skal bli sett og føle seg som en del av fellesskapet og de trygge rammene som skal settes rundt teamet.

En hovedtrener vil i utgangspunktet ha ansvar for treningsgruppe 1 i kamp og trening, men ha ansvar sammen med teamleder for at hele teamet fungerer godt både på og utenfor banen.

Teamet vil i 2020 bestå av omlag 30-35 spillere.

Gutter 17

Spillerne her var svært delaktige i 2020-sesongens 3.plass, både i 16-1 og 16-2. Dette har vært og skal være en gruppe med spillere med gode holdninger, høy grad av dedikasjon og potensiale. Gruppen kommer til å være i tett samarbeid med 19-1, og begge kommer til å spille kvalifisering til G19 1.divisjon.

Vi ser for oss en gruppe på 18-20 spillere, og det skal stilles klare forventninger til spillergruppa både hva gjelder treningsframmøte og holdninger.

Det er derfor viktig med dialog internt i teamet, slik at det er fin dynamikk i hele gruppa. Gode holdninger, god utvikling og potensiale skal lønne seg.

Vi mener det er viktig at alle spillerne skal bli sett og føle seg som en del av fellesskapet og de trygge rammene som skal settes rundt teamet.

Ta kontakt med Sportslig koordinator Sondre Tveito på sondre@donn.no for mer informasjon.  

Brenner du for treneryrket? Donn ser etter G16 og G17 trener.