Donnhuset

Donnhuset

Donnhuset – et lokale for Donns medlemmer, barnedåp og konfirmasjoner.

Vi leier først og fremst ut til våre medlemmer, sponsorer og samarbeidspartnere.

Skriv en mail til donnhuset@donn.no, og forklar type arrangement etc., så vil vi svare så kjapt vi kan om huset er ledig og om det er et arrangement som passer på Donnhuset.

Donnhuset
Donnhuset 2
Om huset

Vårt arkitekttegnede klubbhus har en sentral beliggenhet like ved Kongsgård banen på Lund i Kristiansand. Lokalene inneholder et moderne anretningskjøkken, i tillegg et selskaps- eller kurs lokale som med enkle grep møbleres slik at det blir hensiktsmessig og intimt for ditt behov.

Vi kan tilby meget gode parkeringsmuligheter samt et flott opparbeidet uteareale. Huset er i sin helhet meget moderne, med innbydende fellesareal og toaletter, alt på ett plan.

Kurslokale

Har du behov for et effektivt kurs eller konferanselokale, med rom for opptil 30-40 personer, finner du det på Donnhuset.

Kurslokalet er utstyrt med det AV-utstyr. Her er takprojektor, lerret, lydanlegg kompatibelt til PC og trådløst nettverk.

Selskapslokale

Vårt smakfullt innredede lokale fungerer utmerket som selskapslokale, og leier først å fremst ut til våre egne medlemmer og slik som barnedåp og konfirmasjons tilstelninger.

Det kan enkelt og smakfullt dekkes til 30-40 personer, og hvis en mer intim atmosfære ønskes, kan lokalene deles med skyvedør.

For nærmere info og visning ta kontakt på donnhuset@donn.no.

Priser

For spørsmål og henvendelser om huset: donnhuset@donn.no.

Alle priser er inkludert lett utvask:
Fredag eller lørdag: kr 5500.-
Fredag til søndag: kr 7500.-
Mandag – torsdag + søndag: kr 2500.-
(medlemsrabatt)

Betaling av lokalet skal være gjennomført før nøkkel utleveres.

Leietakere er ansvarlig for rydding av lokalet.

Donnhuset 3