Finalespill på Hamar i helgen

Finalespill på Hamar i helgen

Donn bilde Hamar

Donns gutter 14 gikk i helga til finale i A-sluttspillet i eliteturneringa StjerneCup på Hamar. I innledende runder slo vi Nittedal 4-2 før vi kjørte over et veldig godt Heming med hele 5-0. Denne kampen er den desidert beste kampen dette laget har spilt (og det sier en del).

I kvartfinalen møtte vi Lørenskog som er et veldig godt lag. Med en vanvittig innsats og veldig høyt nivå i pasningsspillet feide vi de av banen med hele 6-0.

I semifinalen var det Nordstrand som ventet. Nordstrand er et av de beste lagene i Oslo-regionen i sin klasse og ble i fjor nr. 2 i deres 1.div. Her holdt vi samme nivå som mot Heming og Lørenskog i 1.omgang og ledet 3-0. Nordstrand reduserte til 1-3 og trøkket oss noe bakover i 2.omgang, men vi kriga inn seieren også her. Den seieren kosta veldig mye krefter og var utrolig deilig!

Vi fikk en lang pause før finalen begynte ca. 18.15 søndag kveld. Her møtte vi Moss. Moss hadde rett og slett noe mer krefter igjen og vant relativt fortjent 1-0. Målet var et fillemål og de hadde ikke mange sjanser, men vi produserte heller ikke særlig med sjanser. Vi var veldig skuffa rett etter kampen, men etter en kort tur i kjelleren er vi nå utrolig fornøyde og stolte over prestasjonene til laget. Guttene imponerte og fikk ut veldig mye av det som bor i de! Nå tar vi serien!

TROPPEN PÅ HAMAR

-Markus Andreassen Bringsvor
-Robin Medby
-Phillip Ingebretsen Nilsen
-Johannes Ringøen
-Lars Fredrik Brunvatne Asbjørnsen
-Lukas August Karlsen
-Aksel Hott
-Tias Eftevaag
-Nicolai Apland
-Daniel Rokseth
-Marius Holta Holen
-Ole Eikenes Stavik
-Valdemar Andersen
-Martin Schou Lauvland
-Mathias Kvasnes Brekka
-Kasper Lian Lohne
-Nicklas Hervold
-Nikolai Mjåland

Trener er Sjur Eftevaag
Assistenter er Preben Nilsen og Tor Olav Holen

-SANDER MAXWELL FRØYSÅ
MEDIESJEF FK DONN
Media@donn.no I 415 07 101

Slik ser vår nye mediesjef ut    foto: Simen Mccready
Finalespill på Hamar i helgen