Intervju med Mads Quist

Intervju med Mads Quist

Mads Quist signerte for Donn´s herrelag tidligere denne uken. Søndag var han på Donnhuset for en liten prat. Han deler sine tanker og synspunkter på prosessen og ambisjoner.

Hvordan føles det?

-Jeg føler stolthet men med ydmykhet. I sånne prosesser er det viktig å holde beina godt plantet på jorda, men det å være en del av herrelaget er virkelig en ære.

Hvilke ambisjoner setter du deg før en potensiell seriestart?

-Målet er jo helt klart å utvikle meg videre, men samtidig drømmer jeg jo om noen minutter på gresset med gutta. Det vil nok ta litt tid men mine drømmer og mål har tålmodighet.

Har dette vært en guttedrøm fra dag 1?

-En guttedrøm til enhver fotballspiller er å nå høyt, helt siden jeg ble født har alltid fotball vært det store for meg. Etterhvert som jeg ble eldre så kicket alvoret inn og det ble satt høye krav. Det var da jeg bestemte meg for å satse og tenkte jeg kunne nå høyt.

Om du skal være ærlig, hadde du sett dette for deg?

-Tankene og drømmene kicker inn, men trodde det skulle være en lengre prosess, men den prosessen jeg har vært gjennom nå har vært ryddig og fin.

Fortjener du dette syntes du?

-Ja det vil jeg si, jeg har alltid tatt fotball seriøst, trent mye på treninger men også for meg selv i helger og fridager. Å sette seg mål er et godt virkemiddel for å nå høyt i fotball.

Nå som du er på herrelaget, vil din tid med G19 synke, hvilke tanker gjør du deg om det?

-En god gjeng, heldigvis er ikke all tiden over, jeg skal trene med de fortsatt men ikke like mye. Men en gjeng jeg vil savne. Den gruppa har kvaliteter på det sportslige og private plan.

Påvirker dette deg med tanke på skole?

-Lærerne mine vet hva jeg vil og de forstår meg. Jeg har fått beskjed om at om det blir mye skal de legge opp et løp for meg slik at fotball og skole går opp i opp. Men det er viktig å ikke miste fokus på skolen, da kommer du ikke langt.

-Sander Frøyså, innholdsprodusent
Media@donn.no I 415 07 101

Foto: Sander Maxwell Frøyså
Mads poserer med et smil foran Donn-banneret i Donnhuset søndag ettermiddag.
Intervju med Mads Quist