Kampreferat fra Donn-Jerv

Kampreferat fra Donn-Jerv

KAMPFAKTA

Sted: Kristiansand stadion
Temperatur: 24 grader
TIlskuertall: ca 350
Dommere: Jørgen Haga, Steffen Tendvall Abrahamsen og Per Thomas Byrkjedal

SLIK STARTET LAGENE:
FK JERV:
Andreas Olsvoll
Jørgen Solli (Pibe fra 60`)
Erik Sandberg
Akeem Latifu (Kristian Novak fra 46`)
Iman Mafi
Håkon Suggelia
Thomas Kok
Thomas Zernichow (John Olav Norheim fra 68`)
Ikhsan Fandi
Ole Marius Håbestad (Diego Ocampos fra 60`)
Boubacar Konté (Willis Furtado fra 46`)

FK DONN:
Nils Fredrik Udjus
Ola Rønningen
Benjamin Sundo
Sander Herlofsen
Brian Jensen
Kent Erik Sellæg (Sander Opromchop fra 60`)
Diego Paniqe Perez (Marius Wigardt fra 82`)
Anel Valjevcic
Joakim Grude
Thore Ulstein (Tharald Hagalid fra 61`)
Andreas Sersland (Peder Lauvsland fra 75`)

SAMMENDRAG AV KAMPEN

Søndag kveld spilte vi cupkamp mot Jerv i første runde. Kampen endte med et sårt 1-2 tap. Kampen fra start var jevn. Jerv og Donn kranglet om overtaket, mens vi så at etter ca 35 minutter begynte Jerv å få mer å mer overtak, ikke mye skjer i 1.omgang utenom et stolpeskudd fra Jerv sin raske spiss Ikhsan Fandi etter 42 minutter spilt. Dommer blåser i fløyta og det er pause som var preget av en 8 meter lang kø i kiosken hvor vi solgte pølser, pizza osv. Dommer Haga setter igang kampen igjen og vi er klare for en meget innholdsrik 2.omgang. Donn var tilbaketrukket men hadde farlige overganger spesielt på venstrekanten. Etter 54 minutter spilt er det nesten så stadion ramler sammen, for da scorer vår egen Andreas Sersland på mesterlig vis. Han blir spilt gjennom av Joakim Grude og kommer alene med Jerv-keeper Olsvoll og chipper ballen iskaldt over. 1-0 til “lakkskoklubben” og publikum er i ekstase. Jerv er farlig frempå med et par frispark fra 20-meters avstand men vår keeper Nils Fredrik Udjus holder buret rent med flere mesterlige opptredender på linja. Men så får Donn en kalddusj med kun 13 minutter igjen av ordinær tid fordi da kommer Jerv og slår et fantastisk innlegg fra dypt i banen og finner Fandi på bakre. Målsniken setter hodet til og header ballen ned i lengste hjørnet og dermed var lagene like langt. Når spillet settes igang er det full trøkk fra både den gule og blå siden av tribunen. Jerv setter virkelig inn støtet og løper i alle dueller og kjemper som bare det og etter 86 lange minutter står John Olav Norheim på første stolpe og nikker inn 2-1 til bortelaget, og den gule svingen begynner å synge høyere enn høyest. Donn kjemper seg inn med innsats men dommer Haga blåser av etter 6 tileggsminutter og kampen ender med et surt 1-2 tap.

TRENERENES BEDØMMELSE

Etter kampslutt tok vi en prat med begge trenerene om hva de syntes om kampen:

Rolf Martin Skonhoft-trener FK Donn:
-Stolt av hvordan laget fulgte kampplan og fightet for seier. Selvsagt litt skuffende når vi leder 1-0 frem til 13 min før slutt, men vi tar med oss den gode følelsen kampen ga oss, inn i de siste forberedelsene før seriestart.

Arne Sandstø-trener FK Jerv:
-Jeg syntes vi er det beste laget, vi har ballen mest og skaper mest, men Donn er farlige på venstrekanten og får et kanskje litt ufortjent mål på et frispark vi ikke følger med på, vi får mer å mer overtak å tar en fortjent seier.

-Sander Maxwell Frøyså
INNHOLDSPRODUSENT
Media@donn.no I 415 07 101

Sander Aaron Maxwell Frøyså
Kampreferat fra Donn-Jerv