Lunsjbesøk igjen

Lunsjbesøk igjen

Proff-camp dag 2 er fotballgleder og gode prestasjoner av fremtidens fotballspillere. I lunsjen idag fikk vi besøk av Amazon Grimastad-trener Steinar Pedersen og daglig leder i Norsk Fotballtrenerforening Teddy Moen. Vi samlet alle guttene i Donnstua til en liten prat om historie og tips.

Steinar forteller til guttene at han har spilt i klubber som Borussia Dortmundt, Lillestrøm, Start, Strømsgodset og Gøteborg. Han har en lang karriere bak seg, en nokså innholdsrik en. Når han forteller at han har spilt mot lag som Atletico Madrid og spillere som Thierry Henry måper guttene. De tror det nesten ikke, men det er sant. Steinar forteller videre tips for å lykkes på fotballbanen. Eksempelvis Erling Braut Haaland som har hatt en lekende treningsvei til suksessen han nå er del av.

Steinar er idag trener for Amazon Grimstad, men har tidligere trent Jerv, Arendal og IK Start. Vi så også et klipp fra Steinar som trener i den sistnevnte klubben. Han forklarte hvordan resultater og spillestiler motiverte han og Etter 20 minutter med prat avsluttet vi med en spørsmålsrunde som var kortere enn den i går.

Teddy Moen tok programlederjobben og stilte spørsmål til Steinar før spørsmålsrunden.

Vi kan også informere om at denne uken er det både Camp-Donn og Proff-camp. Vi er strålende fornøyde med så mange deltakere og gleder oss til resten av uken.

Vi takker Steinar og Teddy for fremmøte og delinger av tanker og klokhet.

Foto: Mange av guttene var kjempefornøyde for å høre på Steinar Sander Frøyså
Foto: Mange av guttene var kjempefornøyde for å høre på Steinar Sander Frøyså
Alle samlet med logoen over Foto: Sander Frøyså
Alle samlet med logoen over Foto: Sander Frøyså

-Sander Frøyså-Innholdsprodusent
Media@donn.no I 415 07 101

Sander Aaron Maxwell Frøyså
Lunsjbesøk igjen