Ung Donner signerer for Herrelaget

Ung Donner signerer for Herrelaget

FK Donn er i gang med satsning på unge talenter i Norsk Tipping ligaen, og før sesongen er i gang har unggutten Mads Quist prestert godt nok til å signere kontrakt med Herrelaget.

"Under mine 3 år klubben har han vist en stadig utvikling, og er en spiller som kan bekle flere roller på banen. Det blir utrolig gøy å se han gå løs på det neste nivået", sier G19 hovedtrener Bernt Aker.

Donneren som nylig er fylt 17 år sier han er både stolt og sulten på å fortsette utviklingen hos herrene - i en forynget og motivert spillergruppe.

Vår kjære sondre dro til Spania for 3 uker siden.

Sportslig koordinator Sondre Tveito hadde følgende å si om signeringen «Mads har vært med Herrelaget over noen uker, og det er en unggutt med mye fotball i seg og flotte holdninger - som vi tror kan ta ytterligere steg med å ha en større del av treningshverdagen sin hos oss i NT-Ligaen. Samtidig er dette en tydelig strategi fra klubbens side, og vi er sikre på å se flere ta samme steg i nærmeste fremtid."

Det gror altså godt i ungdomsavdelingen i FK Donn, så følg med fremover for en spennende tid. Til slutt ønsker vi å takke alle våre samarbeidspartnere som gjør det mulig å satse videre på utvikling.

Heia Donn!

- Sander Frøyså, Innholdsprodusent

IMG_4419

G19-trener Bernt og Mads presentert på bildet.

Ung Donner signerer for Herrelaget