Proff-trener på Donnakademiet

Proff-trener på Donnakademiet

Engelskmannen Andy McKnight har vært profesjonell fotballtrener i over 30 år. Nå er han engasjert av Donn til å følge opp akademitreningene med guttene og jentene i klubben to ettermiddager i uka.

Andy instruerer de unge Donn-guttene på tirsdag ettermiddag og jentene på fredager. Vi var innom økta fredag, og det var tydelig at det var en ivrig gjeng med ung-jenter som lydhørt fulgte Andy instruksjoner på Kongsgårdbanen.

Andy er en dedikert trener med massevis av erfaring. Gjennom årene har han trent en rekke gode fotballspillere og fotballag. Han har også tidligere arbeidet på Sørlandet, så han er godt kjent i landsdelen.

Ambisjonen er å være trener i Kristiansand i årene som kommer. Så selv om Andy er fra Wolverhampton og engelsk, så er han ikke fremmed for å bli i Norge.

Vi gleder oss over å ha Andy McKnight som trener i Donn, og kanskje vil vi se mer til den hyggelige, engelske treneren i klubben i årene som kommer?

Dette sier andy:

-Det er gøy å være på plass i Donn, og jeg håper å kunne bidra til å både inspirere og lære bort en del ting til klubbens unge spillere. Min kone Jan, og jeg stortrives i Kristiansand. Nå bor vi på Flekkerøya, da jeg først og fremst er trener i Fløy denne høsten. Der er jeg med på akademiet deres, og er med som trener på Fløy 2, juniorlaget og gutter 15 laget til Fløy. Norge er et fantastisk land, og jeg synes de unge fotballspillerne har gode holdninger og er ivrige å trene med. Utfordringen er at mange av dem har en del hull i fotballopplæringen fra de tidligere år, som er viktig om man skal både ha glede og mestre fotballspillet bedre. Men det er jo også min jobb som trener og mentor å jobbe med.

-SANDER MAXWELL FRØYSÅ
MEDIESJEF FOTBALLKLUBBEN DONN
Media@donn.no I 415 07 101

FOTO: PRIVAT
FOTO: PRIVAT
FOTO:PRIVAT
FOTO:PRIVAT
Proff-trener på Donnakademiet