Proff Camp

Proff Camp

I Donn ønsker vi å legge tilrette for aktivitet og utvikling - også i sommerferien! Derfor arrangerer klubben Proff Camp i uke 32.

Denne uken vil det med dyktige og erfarne trenere, legges tilrette for to fotballøkter om dagen - det vil også serveres lunsj mellom øktene. Vi anbefaler alle fotballinteresserte og treningsvillige å melde seg på for en gøy og forhåpentligvis lærerik uke!

Det vil gjennom hele uken være variert fokus, da vi ønsker at alle deltakerne skal få mulighet til å utvikle seg på flere områder. Det vil også være egne innslag angående kosthold, søvn og vaner, og veien mot drømmen og hva som kreves.

Deltakerne vil også motta en Proff Camp-utstyrspakke med t-skjorte og shorts uten ekstra kostnad, samtidig vil det etterhvert bli mulig å kjøpe genser.

Grunnet retningslinjer kan det bli nødvendig med begrenset antall plasser, og dermed, hvis anledning være lurt å melde seg på tidlig.

Ved spørsmål benytt kontaktskjema under.

Vi gleder oss til en gøy, spennende og lærerik uke!

Priser:
Hel uke: 1500, -

Tre dager: 1100, -

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst angi et emne.
Vennligst skriv inn en melding.

Klikk her for påmelding 👉🏼

Smitteverntiltak
På grunn av pågående koronapandemi er virksomheten underlagt en del smitteverntiltak. Krav og anbefalinger fra myndighetene endres jevnlig og det vil i tiden frem mot sommeren bli utarbeidet tiltak og retningslinjer for oppholdet som tilfredsstiller myndighetenes siste gjeldende krav.