Spennende sesong for G19 – 1

Spennende sesong for G19 – 1

Det er en spennende sesong G19-1 har i vente, nå med et ny-komponert trenerteam, og nye forsterkninger.

Bernt Aker (t.v. i bildet) er lagets hovedtrener, og har med seg Lars Otto Birkeland (t.h. i bildet) som assistenttrener. Lars Otto bringer med seg masse erfaring fra lokalfotballen, og blir en uvurdelig ressurs.

Bernt Aker er en ung og spennende trener, som i dette semesteret fullfører sin mastergrad i Idrettsvitenskap, samtidig som han er i sluttprosessen av Trener B-lisens kurset.

Om sesongen sier Bernt Aker følgende:

"Det blir en spennende sesong både for spillerne og meg selv. Jeg følger mange av guttene nå opp fra G16 og til G19-klassen, som er nytt både dem og meg. Personlig tror jeg at blir en tøff og lærerik sesong, men det er utrolig mye talent og potensial i denne unge og ambisiøse spillergruppen - noe vi gleder oss enormt til å vise!"

Soroush (i fornt) er ny keeper koordinator i klubben, og i tillegg til at han skal ha tett oppfølgning av keeperne på G19 og Herre A - skal han jobbe med utvikling av keepere i de yngre kullene.

Vedrørende spillerlogistikk takker laget av blant annet Arne Gundersen, som har bestemt seg for å søke lykken i Randesund IL.

Inn har derimot tre enormt spennende talenter kommet!

Sander Ovnerud, har meldt overgang fra Vigør, hvor han var involvert i samtlige av G16-1 sine kamper i 2020. En slepen midtbanespiller, med godt driv og flere spennende offensive kvaliteter - en spiller som vi gleder til å se ta nye og større steg i Donn!

Tobias Tønnesen har gått gradene hos vår samarbeidsklubb Start, og har nå skiftet beite til Kongsgård. Tobias er som Sander en slepen midtbanespiller, som har en enorm intensitet i spillet sitt, og vil kunne bidra stort både offensivt og defensivt. Dette sammen med å være en leder på banen, har trenerteamet stor tro på at nye høyder kan nås i Donn for Tobias!

Abdo Salem har gått samme gradene som Tobias i Start, og er en av de fremste og mest spennende keeperne i sin årsklasse i dette fylket. Han har sine ekstrem-ferdigheter innenfor reaksjon, kommunikasjon og frispilling - et tilskudd vi har stor tro skal vokse og utvikle seg masse den kommende sesongen. I team med keepertalentene Emil Zimmerman og Sander Ludvigsen, vil de utgjøre Agders mest spennende keepergruppe (etter vår mening).

Sammen med et ambisiøst trenerteam og en allerede meget interessant tropp - bestående av kun 2004-Gutter - tror vi det er duket for en gøy og lærerik sesong! Vi gleder oss også til å se flere av G19 spillerne på trening med Herrelaget som befinner seg i NorskTipping-ligaen - kanskje noen får debuten allerede i 2021? Følg med!

Heia Donn!

IMG_8152

Fra venstre: Bernt Aker Støvland, Sander Ovnerud, Tobias Tønnesen, Abdo Salem, Lars Otto Birkeland
I front: Soroush Aghakouchaki

Spennende sesong for G19 – 1