Storfint besøk

Storfint besøk

Midt i lunsjen på årets utgave av Proff-camp fikk vi besøk av tidligere Start-spiller Erlend Segberg. Han spiller for tiden i Aalesund i OBOS-ligaen. Erlend startet med å fortelle hvordan man når høyt, hvordan man burde spise, trene og hvordan rutinene skal gå opp i opp med andre ting som er viktige. Erlend forteller videre om noe guttene syntes var spennende å høre om, nemlig hvordan en dag som OBOS-spiller er. Hvordan program en fotballspiller har og hva slags ritualer som er viktige. Videre hadde guttene mange gode spørsmål å stille som:

-Hvilken kamp husker du best?
-Hvem er den beste du har spilt med?
-Hva burde man ha i hodet før kampdag?
-Hva er det gøyeste på trening?

Erlend går dypt ned i ungdomstiden og forteller at han mistet motivasjonen og gleden midt i tenårene, og ville bare spille håndball. Etter hvert skjønte han at fotball var det gøyeste og han returnerte til Vigør og spilte seg såpass god at han nådde IK Start før han hadde en overgang til Aalesund i tidligere i år.

Erlend sier han tror alle i rommet kan bli fotballspillere så lenge motivasjonen og troa er der. Motivasjon er viktig på felter sier Segberg, men påpeker at det viktigste med fotball er at det er gøy og morsomt å drive på med.

Og stay tuned for imorgen får vi også besøk, men hvem det blir vil dere se imorgen.

FOTO: SANDER FRØYSÅ
FOTO: SANDER FRØYSÅ

-Sander Maxwell Frøyså
INNHOLDSPRODUSENT
Media@donn.no I 415 07 101

Sander Aaron Maxwell Frøyså
Storfint besøk