Telenor Xtra FFO med oppstart til høsten

Telenor Xtra FFO med oppstart til høsten

Telenor Xtra FFO med oppstart til høsten

Sommeren er i gang og vi vil presentere dere for et nytt samarbeid på tvers av to klubber fra Lund. IK Start og Donn har laget et spennende og aktivt samarbeid. Nemlig Telenor Xtra FFO som kort sagt er etter-skole tilbud med fotball som hovedtema. Donn har hatt IFO tidligere, men sammen med Start vil det i samarbeid lages en sportslig plan som er skreddersydd til hvert enkelt årskull. Her vil det være fokus på det sosiale, ferdighetsutvikling og masse fotballglede.

I tillegg er den nye FFO lederen en trener fra egne rekker. Sander Gurrik, som per nå er trener for G17, har akkurat levert sin masteroppgave i Idrettsvitenskap, og skal til høsten gå PPU ved UiA. Han gleder seg til å ta fatt på oppgaven, og hadde følgende å si når vi snakket med han:

"Vi har jobbet med å starte opp dette tilbudet igjen en stund nå og jeg gleder meg veldig til å endelig komme i gang til høsten. Samarbeidet med Start kan bli veldig spennende og jeg ser frem til å møte alle deltakerne på fotballbanen i august."

__________________________________________________
Donn Telenor Xtra FFO er en fritidsordning for ivrige og ambisiøse unge fotballspillere. Det er et lavterskeltilbud for alle spillere født mellom 2011-2013 hvor FK Donn, i samarbeid med IK Start, tilbyr ekstra fotballtreninger rett etter skoleslutt 2 dager i uka. Dette er et supplement til lagstreninger hvor fotballglede i fokus, og hvor man også har muligheten til å utvikle seg som fotballspiller. Økter og utviklingsplaner blir utarbeidet i samarbeid av ressurspersoner i FK Donn og IK Start, og øktene holdes av kompetente instruktører som skal sørge for at Donn Xtra FFO blir en trygg og utviklende arena for alle interesserte fotballbarn på Lund. Dette er et tilbud for alle, så man må ikke være medlem av klubben for å være med.

Klikk her for mer informasjon
__________________________________________________

Vi ser frem til godt samarbeid og gleder oss over de mulighetene som kommer.

Sander Gurrik
Sander Aaron Maxwell Frøyså

Sander Frøyså, Innholdsprodusent
Media@donn.no I 415 07 101

Telenor Xtra FFO med oppstart til høsten