U17 er Donn sitt nyeste lag

U17 er Donn sitt nyeste lag

U17 er FK Donn sitt nyeste lag! Som et resultat av en meget sterk 2004-årgang, ønsket klubben og spillerne å satse videre på grunnlaget og samholdet som var her. Svaret ble et eget U17 lag som skal spille i G19-serien i 2021.

Dette er et ungt lag, som vi håper skal vokse mye i løpet av den kommende sesongen. Samtidig er det flere spillere her vi forventer og tror vil være faste bidragsytere også på 19-1, både i trenings,- og kampsammenheng. På lik linje som vi håper at flere av våre G16 spillerene våre skal vise seg masse frem på U17 i løpet av sesongen.

Til U17 satsningen har det også blitt gjort noen nye signeringer, som vi håper vil tilrettelegge for ytterligere utvikling blant spillerne, og på trenersiden.

Diego Panique Perez (i midten) er lagets nye hovedtrener, og med seg har han Sander Gurrik (t.v.) og Sander Frøysaa (t.h.)

Diego kommer fra spill hos vår divisjonskollega Mandalskameratene (3.div) hvor han spilte siste del av -19 sesongen, samt Spring Jeløy. Før dette var han tilknyttet førstelaget til Universitaro, som befinner seg på øverste nivå i Bolivia. Diego er en ung, kunnskapsrik og ambisiøs trener - og vi har stor tro på at han er riktig mann for prosjektet!

Sander Gurrik ferdigstiller dette semesteret sin mastergrad innenfor Idrettvitenskap ved UiA, samtidig har han flere år som spiller bak seg, senest i Gimletroll. Enda en spennende og ung trener som klubben ønsker å satse på!

Sander Frøysaa er det yngste treneremnet i klubben, og har tidligere selv spilt på Donn sitt 2004-lag, men han har bestemt seg for at det er trener han ønsker å være. En trener og person vi har stor tro på og er svært glade for å få inn i gruppa igjen!

Med denne satsningen er det duket for en spennende sesong også for Donn sitt U17 lag!

Heia Donn 🤍💙

Dette bildet er tatt i vinter. I uke 19 skal vi ta nye lagbilder og vil publisere de så fort vi kan.

Fre venstre: Sander Gurrik, Diego Panique Perez, Sander Frøysaa

U17 er Donn sitt nyeste lag