Vi inviterer til cupfest!

Vi inviterer til cupfest!

Dag
Time
Minutt
Sekund

Endelig er tiden inne. Endelig skal de blå og hvite ut på banen å spille obligatorisk fotballkamp! Donn tar imot Jerv fra Grimstad 25.Juli på gamle Kristiansand stadion i første runde i NM. Donn`s hovedtrener, Rolf Martin Skonhoft har følgende å si om det kommende oppgjøret:

-Herre laget gleder seg til å endelig spille obligatorisk kamp igjen, 17 mnd uten kamp gjør dette til en spennende affære. Man blir jo kastet rett til ulvene, mot Jerv som ligger i toppen av OBOS og som har spilt kamper i fjor og i år. Men vi gleder oss og skal gjøre vårt ytterste for en god opplevelse for gutta.

Om vi følger trenden med været blir det sol og flott vær for å se på kamp. Jerv ligger pr.dags dato på 2.plass i Obos-ligaen rett bak Hamkam som leder og har overasket stort denne sesongen. Hovedtrener til Jerv, Arne Sandstø sier dette om kampen:

-Vi gleder oss, synest det er fantastisk at fotballen lokalt ruller igjen. Gleder oss stort til møte med Jerv legenden Alexander Lind.

Med dette så ønsker vi at akkurat du tar med den en venn eller flere til gamle stadion søndag 25.Juli klokken 18:00. Det blir skikkelig bra fotball, stemning og forhåpentligvis nydelig vær. Da sees vi på stadion. Alle spør det samme spørsmålet: Vil cupbomba smelle på Gamle stadion? Kun tiden vil vise. Forsatt god sommer alle blå sjeler!

A7B0605F-09E2-45D6-8F94-A274DE965719_1_105_c

-Sander Frøyså I Innholdsprodusent
Media@donn.no
415 07 101

Sander Aaron Maxwell Frøyså
Vi inviterer til cupfest!