Vi lanserer podcast!

Vi lanserer podcast!

Vi kan dele at vi lanserer vår egen podcast! Den vil ha navnet “Donncast” og vil gå på lufta fra og med 7.Desember. Her vil vi høre fra personer fra Herrelaget, G-17, G-19, ungdomsavdelingen, junioravdelingen, administrasjonen og old boys. Vi ønsker med dette å skape mer engasjement rundt klubben og selve kjernet i klubben som er inkuldering.

Programleder for Donncast vil være mediesjef, Sander Frøyså som også er hjernen bak ideen. Han sier det handler om å vise klubben fra forskjellige kanaler, og podcast blir den nyeste.

Sander Frøyså utaler:
-For å vokse kan dette være et ekstremt positivt tiltak for å få klubben på folkemunne og for å treffe en hver lytter. Donncast skal baseres på hele klubben og dermed skape inkludering rundt klubben vår som er den indre kjerne. Det er mange overasskelser i vente så jeg klarer nesten ikke stå stille.

Vi jobber nå med program for gjester og tema. Donncast vil bli publisert 2 ganger i måneden til å begynne med. Slik holder vi på med til Februar for å dermed ta en vurdering om vi skal trappe opp.

Vi håper så mange som mulig vil høre på Donncast når den er ute:)

Mediesjef Sander Frøyså gleder seg stort til å lage Donncast
Vi lanserer podcast!